Burgerbelangen kandidaat #3 | Henk SplintMijn naam is Henk Splint, 58 jaar oud en woon sinds 2004 samen met mijn partner Nely in de wijk Kernhem in Ede. Na een carrière als financieel consultant in de ICT-outsourcing en in de laatste zes jaar als bestuurder van het bedrijfspensioenfonds wil ik nu graag een bijdrage leveren aan mijn leefomgeving in de gemeente Ede.

Ik heb zorgvuldig gekeken welke partij het beste bij mij past en ben daarbij uitgekomen bij Burgerbelangen. Burgerbelangen valt op en neemt de burger als uitgangspunt bij het bepalen van hun standpunt en dat spreekt mij aan. Daarnaast zijn praktische en werkbare oplossingen belangrijk voor Burgerbelangen. De partij is ontstaan uit de ideeën van Pim Fortuyn en bouwt daar op voort. De visie spreekt mij aan en wat verder meespeelt is dat ik het vertrouwen in de grote nationale partijen heb verloren. Bovendien vind ik dat de gemeente het best gediend is met lokale oplossingen.

Het thema waarop ik me vooral op wil richten is de lokale lasten zo veel mogelijk te beperken. Er wordt in de regel te makkelijk gegrepen naar het verhogen van de lokale lasten en Ede blijft bijvoorbeeld ook maar doorgaan met het innen van de oneerlijke hondenbelasting. De lasten moeten in lijn zijn in vergelijking met andere gemeenten en er moet een acceptabel voorzieningenniveau van gefinancierd kunnen worden.


 

 

 


HOME | EMAIL | ALGEMEEN | PERSBERICHTEN | NIEUWS & ACTUALITEIT

COPYRIGHT 2005 BURGERBELANGEN - WEB-ONTWERP RVD