Burgerbelangen kandidaat #4 | Marco de BoerAls geboren en getogen Edenaar, groeide ik op vlak bij de heide en de kazernes en heb ik ons dorp enorm zien groeien. Waar ik eerder weilanden zag, zijn de wijken Rietkampen en Kernhem gebouwd, en ook, vlak naast de historische gebouwen op de kazerneterreinen, staan nu hagelnieuwe woningen.

Het is fijn om die groei te zien, maar ik ben ook blij dat niet al het oude is vervangen door iets nieuws. In de historie ligt je identiteit en het is belangrijk om die te behouden.

Ik heb mij beschikbaar gesteld voor de gemeenteraad, omdat Ede continu in beweging is. Er gebeurt hier ontzettend veel en met deze groei neemt het aantal factoren waarmee rekening gehouden moet worden enorm toe. Dit geldt zeker voor zaken als: veiligheid, financiën en behoud van de Edese identiteit.

Ik wil me er voor inzetten dat Ede “Ede” kan blijven: een plaats waar woongenot, werkgelegenheid en veiligheid vanzelfsprekend zijn. Financieel gezond, met beide benen op de grond. Dus geen prestigieuze vooruitstrevende projecten die jaarlijks tonnen kosten zonder enige fatsoenlijke onderbouwing en die gefinancierd moeten worden door op reeds lopende projecten en faciliteiten te beknibbelen.

Burgerbelangen is de partij waar ik mij het meest mee verbonden voel en die duidelijk laat zien er voor de inwoners te zijn.


 

 

 


HOME | EMAIL | ALGEMEEN | PERSBERICHTEN | NIEUWS & ACTUALITEIT

COPYRIGHT 2005 BURGERBELANGEN - WEB-ONTWERP RVD