../

16. VOLHARDENDHEID

Dit verkiezingsprogramma is voor Burgerbelangen de leidraad voor de door ons te voeren politiek. Burgerbelangen gaat voor meer zetels, dus meer zeggenschap. Verkiezingspunten realiseren is altijd een uitdaging. Burgerbelangen zegt bij voorbaat toe geen concessies te doen op de onderwerpen veiligheid, immigratie, behoud van de Nederlandse identiteit en cultureel erfgoed. Uiteraard gaat Burgerbelangen voor het zoveel mogelijk realiseren van dit verkiezingsprogramma.

Wij hebben zorgen over onze maatschappij en hebben zowel als politieke partij en als burgers het beste voor met onze samenleving. Burgerbelangen is daarbij eerlijk, maakt duidelijke keuzes en schroomt niet om specifieke zaken te benoemen. Wij draaien niet om de hete brij heen. Dit wordt niet door iedereen altijd in dank afgenomen, wij leven echter in een democratie. Uw steun is altijd een opsteker. Burgerbelangen rekent op uw mandaat als kiezer en wij danken u dan ook bij voorbaat voor het door u in ons gestelde vertrouwen.

Wilt u ons een helpende hand bieden, laat het ons weten. Mocht u ons willen ontmoeten, maak een afspraak en schroom vooral niet om ons aan te spreken. Nogmaals dank u wel!

Fractie en kandidaten Burgerbelangen!

 

 

 


HOME | EMAIL | ALGEMEEN | PERSBERICHTEN | NIEUWS & ACTUALITEIT

COPYRIGHT 2005 BURGERBELANGEN - WEB-ONTWERP RVD